Over ons

Wat leuk dat jij meer wilt weten over het team achter deze website en het ontstaan hiervan. Het team achter de site bestaat enkel en alleen uit doorgewinterde Vaticaanstad-kenners. Vrijwel iedereen heeft deze kleinste onafhankelijke staat ter wereld al meerdere malen bezocht. De informatie die je op deze website leest, hebben wij dan ook grotendeels geschreven op basis van onze eigen ervaringen. Daarnaast hebben wij gesproken met inwoners van deze staat en toeristen.

Deze website is onderdeel van CitytripjeRome.be. Op deze website staat ook een blog over het Vaticaanstad bezoeken en hoe de drukke te omzielen. Lees hier

Indien jij een bezoekje aan Vaticaanstad gepland hebt staan, adviseren wij je de informatie op deze website alvast goed door te lezen. Wil jij direct meer informatie? Klik hier en je wordt doorgestuurd. Wij haken op deze site onder meer in op de historie van Vaticaanstad. Hier blijft het niet bij, want eigenlijk lees jij gewoon alles wat je moet weten voor jij deze staat bezoekt. Uiteraard voorzien wij jou ook van een aantal handige tips. Deze komen zeker weten van pas bij jouw bezoek aan Vaticaanstad.

Een deel van de informatie op deze site gaat ook over tickets voor Vaticaanstad. Vaak worden deze pas ter plekke gekocht. Hierdoor betaal jij veel meer dan noodzakelijk. Wij verkopen zelf geen tickets. Wel bieden wij jou enkele sites waar je tickets voor Vaticaanstad kunt kopen op een presenteerblaadje aan. Onze voorkeur is tickets kopen bij Ticketbar die een speciale ticketshop heeft voor Vaticaanstad en Rome. Sla dit advies niet in de wind, want met de informatie op deze site wordt jouw bezoek aan Vaticaanstad een stuk goedkoper.

Veel succes,
Team Vaticaanstadtickets.nl